Zakelijk Weerribben | Vergaderen, bijeenkomsten, overnachten en teambuilding

Onze vergaderlocatie in Paasloo, op de grens van Overijssel en Friesland, bevindt zich in een sfeervol restaurant waar u in alle rust kunt vergaderen, lunchen en dineren. De locatie ligt tevens nabij Nationaal Park Weerribben Wieden, waardoor een natuurlijke en unieke vergadering verzekerd is. Of u nu met een kleine of grote groep bent, een korte vergadering met een kopje koffie of juist een volledig verzorgd vergaderarrangement wilt, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Naast dat wij uw vergadering kunnen faciliteren, bieden wij diverse andere mogelijkheden. Zoekt u bijvoorbeeld een vergaderarrangement met overnachting of met een leuke teambuilding activiteit? Ook dan bent u bij Restaurant ’t Binnenhof aan het juiste adres. Neemt u gerust een kijkje bij al onze vergaderarrangementen.

5 redenen om te kiezen voor ’t Binnenhof:

Voldoende parkeergelegenheid

 

Landelijk gelegen, nabij Nationaal Park Weerribben Wieden 

 

Beschikking over
alle standaard
vergaderfaciliteiten

 

Mogelijkheid tot overnachting 

 

Vele activiteiten
zowel outdoor en indoor op één locatie!

 

Kortom: een inspirerende locatie voor vergaderingen, bijeenkomsten, teambuilding, teamuitjes en meer.

Heeft u andere wensen of ideeën, laat het ons gerust weten en wij bespreken graag met u de eventuele mogelijkheden om een passend programma of arrangement samen te stellen. Stuur een mail naar: info@binnenhofpaasloo.nl t.a.v. Zakelijk Weerribben