Lunch en a la carte diner in Restaurant ‘t Binnenhof in Paasloo
Genieten van een heerlijk verzorgde lunch of à la carte diner, het hele jaar door!
Heerlijk uit eten met vrienden, familie of geliefden? Bij restaurant ‘t Binnenhof in Paasloo, Overijssel (nabij Steenwijk) kunt u genieten van zeer betaalbare en afwisselende gerechten. Ook hebben wij een aantal vegetarische gerechten op onze kaart. Heeft u speciale (eet)wensen of een allergie? Wanneer u dit van tevoren bij ons aangeeft, maken onze chefs graag iets voor u klaar!
Lunch
De lunchkaart van ‘t Binnenhof biedt een ruime keuze aan gerechten. Van een snelle hap, tot uitgebreide lunchmenu’s – wij doen ons best om ieders (eet)wensen te kunnen vervullen. Bekijk hieronder onze lunchkaart of download deze via de knop hiernaast.
A la carte
Geniet van diverse gerechten, bereid door de heren Bult en hun keukencrew. Maak kennis met ons Binnenhof menu, de culinaire 6-gangenproeverij of diverse andere gerechten. Onze kaart wisselt 4 tot 5 keer per jaar, passend bij ieder seizoen. Voor de kinderen hebben wij een speciale kinderkaart.
Bekijk hieronder onze a la carte kaart of download deze via de knop hiernaast.
LUNCHKAART
Menu’s
Twaalf uurtje € 12,50
Tomatensoep, broodje kroket en een spiegelei met ham en kaas.
Binnenhof Menu € 30,00
Tomatensoep of rundercarpaccio, Black Angus Biefstuk of Zalm uit de oven en een Capprizzio.
Wieden Menu (vegetarisch) € 27,50
Carpaccio van rode biet of Mosterdsoep, Pulled Oats met voorjaarsgroenten of spinazie/geitenkaasquiche.
Lunchmenu € 17,50
Tomaten- of mosterdsoep, schnitzel met champignonsaus of roergebakken kip en een kopje koffie of thee.
Maaltijdsalades
Roergebakken kip € 10,50
Een salade van diverse soorten sla, rauwkost en hot & spicy roergebakken kip.
Brie (vegetarisch) € 10,50
Boerenbrie met walnoten, tomaat, komkommer, frisse salade en honing-mosterddressing
Gerookte zalm € 14,50
Traditioneel gerookte zalm, salade mesclun, kappertjes en groene mayonaise.
Rundercarpaccio € 12,50
Een knapperige, frisse salade met rundercarpaccio, pijnboompitten en Reggiano.
Al onze maaltijdsalades worden geserveerd met brood.
Broodgerechten (tot 17:00)
Rundvleeskroketten met brood € 7,50
Twee kroketten met wit of bruin brood.
Vegetarische kroketten met brood € 7,50
Twee vegetarische kroketten met wit of bruin brood.
Uitsmijter Original € 7,50
Drie eieren met kaas en ham op wit of bruin brood.
Uitsmijter Paasloo € 9,00
Drie eieren met streaky bacon op desembrood.
Omelet € 8,50
Omelet met champignons en streaky bacon.
Tosti Royale € 5,50
Drie sneden wit of bruin brood met achterham
en jonge kaas.
Boeren Tosti € 6,50
Desembrood met salami, brie en zongedroogde tomaat.
Mozzarella Tosti € 6,50
Een ruim belegde tosti met mozzarella, pesto en tomaat.
Clubsandwich Paasloo € 8,50
Getoast brood met streaky bacon, tomaat en frisse salade.
Clubsandwich Zalm € 10,50
Getoast brood met gerookte zalm, frisse slasoorten,
kappertjes en kruidenmayonaise.
Clubsandwich Vegetarisch € 8,50
Getoast brood met : boerenbrie,
gedroogde tomaat,
walnoten met perensalsa
Kinderplates
Pannenkoek € 5,00
Frikandel, kroket of kipnuggets € 6,00
Schnitzel € 8,50
Pasta € 8,50
Soepen
Mosterdsoep (vegetarisch) € 5,75
Een soepje van Zwolse mosterd.
Tomatensoep € 5,75
Een goedgevulde tomatensoep.
Soep van de dag € 5,75
Dagelijks wisselende soep.
Alle soepen worden geserveerd met brood en (kruiden)boter
Plates (vanaf 12:00)
Plate Schnitzel € 15,50
Een varkensschnitzel met champignonroomsaus.
Plate Varkenshaas € 18,50
Varkenshaas met champignonroomsaus.
Plate kipsaté € 15,50
Royale spies van kipdij met satésaus, gefrituurde ui en seroendeng.
Plate Stoofschotel € 18,50
Een Black Angus sukade met zuren, champignons en ui.
Plate Gehaktbal € 11,50
Twentse gehaktbal met satésaus.
Plate Quiche € 15,00
Vegetarische quiche met spinazie, geitenkaas en tomaat.
Pulled Oats € 17,50
Vegetarisch gerecht op basis van Zweedse haver met voorjaarsgroente en pikante saus.
De plates worden geserveerd met friet en gemengde salade
A LA CARTE KAART
Menu’s
Binnenhof menu € 30,00 | Small € 26,00
Goedgevulde tomatensoep of Rundercarpaccio met parmezaan
**
Black Angus Grain Fed biefstuk met groene pepersaus of Varkensschnitzel met een saus van champignons of Zalmfilet uit de oven met kruidensaus
**
Caprizzio
Het menu wordt geserveerd met friet, gratin, warme groente en sla.
Weerribben menu € 25,00 | Small € 23,00
Oma’s tomatensoep of Zwolse mosterdsoep
**
Gewokte kippendij met jonge groenten en teryakisaus of Schnitzel met champignonroomsaus
**
Caprizzio
Wieden menu (vegetarisch) € 27,50 | Small € 25,00
Carpaccio van rode bieten met balsamicodressing of Zwolse mosterdsoep
**
Pulled oats met voorjaarsgroenten en een Oosterse saus of Quiche van jonge spinazie en geitenkaas
**
Caprizzio
Hoofdgerechten Specials
Kalf 24,50
Op lage temperatuur gegaarde kalfssukade met een zachte saus van tomaat en rozemarijn
Spareribs 24,50
Een stevige rack van Spareribs, sousvide bereid met een lak van teriyaki
Saté van kippendij 19,50
Een kipspies (250 gram) met een pittige satésaus en kroepoek
Scampi 24,00
Scampi uit de wok met voorjaarsgroenten, chili, gember en witte wijn
Pulled Oats (v) 22,50
Stoofschotel van pulled oats, bataat, milde kerrie en kokosmelk. Geserveed met rijst
Eeperheide Melklam 23,50
Een mooie curry van Hollands lamsvlees met mango, ui appel en paprika
Speciaal genieten € 37,50
Geniet van een twee gangen diner, waarbij u de keuze heeft uit de voor- en hoofdgerecht specials
Hoofdgerechten
Grain-Fed Black Angus 24,00 | Small 20,00
Biefstuk van het Grain-fed Black Angus rund met een saus van groene pepers
Vlaamse stoof 24,50
Een stoofschotel van Grain-fed sukade met tafelzuren, pad en Leffe bier
Schnitzel 18,00 | senior 15,50
Een gepaneerde schnitzel van varkensfilet en een saus van champignons
Varkenshaas 19,50
Varkenshaas van scharrelvarken met een saus van spek en ui
Oosterse kip 18,00
Op een lage tempratuur gegaarde kippendij met voorjaarsgroenten en een pittige saus
Noorse zalm 23,50 | Small 20,00
Noorse zalm uit de oven met groene kruiden
Heilbot 24,00
Heilbotfilet met een saus van vadouvan
Quiche (v) 16,50
Een quiche van spinazie, geitenkaas en geconfijte tomaat
Paddenstoelen (v) 17,50
‘Lasagne’ van ratte aardappel met een duxelles van paddenstoelen
Vegetarische schnitzel (v) 18,50
Een schnitzel van de vegetarische slager, op basis van soja en tarwe eiwit, met champignonroomsaus
Voorgerechten
Special: Proeftuin van de chef 15,50
Laat je verrassen door drie voorgerechtjes naar keuze van de chef
Special: SCHINKEN 13,50
Luchtgedroogde en gepekelde ham met een vijgenchutney
Trio van Brood 5,00
Een combinatie van diverse vers gebakken broden met kruidenboter en andere dips
Fries-Hollands Rund 12,00 | Small 9,75
Carpaccio van rund met peccorino, pijnboompitten en truffelmayonaise
Zalm 15,00 | Small 12,50
Ambachtelijk gerookte zalm uit Harlingen met groene kruiden
Rode biet (v) 10,00
Een vegetarische carpaccio van rode biet met rucola, geitenkaas en balsamico
Soepen
Zwolse Mosterd 5,75
Soep op basis van Zwolse mosterd met croutons
Tomaat 5,75
Goed gevulde soep van de Pomodori tomaat
Krab (V) 7,50
Bisque van Noordzee krap met zeespaghetti
Salades
Roquefort 10,50 (v)
Salade met Roquefort, cashewnoten en honingdressing
Garnalen 15,00
Salade met Hollandse garnalen en een whiskey-cocktail saus
Desserts
Verse muntthee 3,00
Een thee getrokken van verse munt
Koffiespecials v.a. 4,50
Een koffiespecialiteit op basis van Italiaanse espresso bonen, gecombineerd met aromatische siropen, slagroom en bijpassende topping.
Koffie over de grens 6,75
Geniet van een buitenlandse koffie: Irish, Spanish, Italian, French, Americain, Russian, Dokkummer kofje
Warme kersen 8,50
Een Belgische suikerwafel met warme kersen, vanille-ijs en slagroom
Brownie 8,50
Een brownie met advocaat en bourbon vanilleroomijs
Bloedsinaasappel 8,50
Sorbet van bloedsinaasappel met geslagen room
Italiaanse Caprizzio 8,50 | Small 6,00
Vanilleroomijs omhuld met witte chocolade en een kern van Karamel
Kaasplankje 11,00
Een assortiment van diverse kazen uit diverse landen met garnituren