High wine

Onze High Wine wordt in 1,2 of 3 gangen geserveerd, waarbij iedere gang een glas wijn begeleid wordt met bijpassende hapjes/gerechtjes. Tijdens de gehele High Wine is een brood met diverse smeersels en tafelwater inbegrepen.

1 gang 15,00 per persoon
2 gangen 23,50 per persoon

3 gangen 29,50 per persoon

High beer

Onze High Beer wordt in 1, 2 of 3 gangen geserveerd, waarbij iedere gang een speciaalbier begeleid wordt met bijpassende hapjes/gerechtjes. Tijdens de gehele High Beer is een brood met diverse smeersels en tafelwater inbegrepen.

1 gang 15,00 per persoon
2 gangen 23,50 per persoon
3 gangen 29,50 per persoon

De high beer en high wine zijn ook non-alcoholisch mogelijk. Onder de 18 jaar wordt er geen alcohol geschonken.

Bent u met kinderen? Daarvoor serveren wij een High Lemonade.

High Wine – High Beer bij Restaurant ’t Binnenhof in Paasloo

Proef tongstrelende wijnen of verrassende bieren met culinaire en bijpassende hapjes.

Bij Restaurant ’t Binnenhof geniet je met twee of met een gezelschap van een heerlijke high wine of high beer al vanaf € 15,00 per persoon. Heerlijke hapjes zoals een borrelplank, kaasplankje, visplateau, bitterballen, stoofpotje en spareribs worden geserveerd. Voor een heerlijk groepsuitje in de Weerribben Overijssel.

High Wine
Optimaal ontspannen bij knisperend vuur, in onze sfeervolle lounge of bij het water, terwijl de high wine begint met een glas wijn en lekkere culinaire hapjes.

High Beer
Optimaal ontspannen bij knisperend vuur, in de sfeervolle lounge of bij het water, terwijl de high beer begint. Maak kennis met diverse speciaalbieren tijdens de High Beer. Per gang proeft u twee verschillende soorten speciaalbieren, waarvan u er een uitkiest.

Het is mogelijk om de high wine of beer met elkaar of de high tea te combineren, waardoor u iedereen een passend high service kan bieden. Zie hiervoor ook ons high tea, wine en beer arrangement.

De high beer of high wine wordt gereserveerd vanaf 11.30 uur en is ook uitermate geschikt voor op het terras of in de lounge.

De high wine en beer is op basis van reservering. Zonder reservering is wel mogelijk, maar dan is er geen keuze in de wijn/bier.