Gezellig uit eten met een grote groep

Zoekt u een locatie om met een groep vrienden, uw familie of collega’s uit eten te gaan? ’t Binnenhof in Paasloo in Overijssel biedt diverse mogelijkheden voor (grote) gezelschappen. Van een familie buffet tot een gezellige barbecue en van culinaire diners tot een snelle lunch kunt u bij ons terecht. Wilt u de kinderen meenemen? Ook dat is geen probleem. In ons restaurant kunnen de kinderen zich naar hartenlust vermaken in de speeltuin, op de speelzolder of in het zwembad.

Wilt u meer informatie, een persoonlijk & op maat gemaakt programma of heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op.

Buffet restaurant 't Binnenhof Paasloo Overijssel - Lunch buffet of diner buffet

BRUNCH & LUNCH

Restaurant ’t Binnenhof biedt diverse mogelijkheden voor een brunch of lunch met uw gezelschap. Denk bijvoorbeeld aan een koffietafel, luxe brunch of lunch. Wilt u eens wat anders proberen? Een High Tea, High Beer of High Wine behoort ook tot de mogelijkheden. Ook bieden wij picknicks, pannenkoekenbuffetten en Tapas & Grill. 

Brunch Restaurant Binnenhof Paasloo Overijssel (Steenwijk)

BUFFETTEN

Wij bieden diverse buffetten voor alle soorten gezelschappen en prijsklassen. U heeft de keuze uit een hapjes buffet, koude en warme buffetten, stampottenbuffet en bijvoorbeeld live cooking. Daarnaast is het mogelijk om de dag feestelijk af te sluiten met een dessertbuffet. Voor de kinderen hebben wij speciale kinderbuffetten, welke zijn aangepast op de smaak van de kids.

BBQ restaurant 't Binnenhof Paasloo Overijssel (Steenwijk)

BARBECUE

Bij ’t Binnenhof kunt u ook genieten van diverse soorten vlees van de grill, waarbij u zelf het vlees bereidt. Of kies voor de andere varianten met verschillende vissoorten en steaks. Geen zin om zelf te grillen, bij ons luxe barbecuepakket of vanaf 40 personen nemen onze koks voor u plaats achter de barbecue.
Eet u vegetarisch of heeft u andere (di)eetwensen? Hier kunnen wij ook rekening mee houden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Restaurant 't Binnenhof in Paasloo Overijssel (bij Steenwijk)

DINER

Geen buffet of barbecue, maar eens heerlijk uitgebreid dineren met uw gezelschap? Van met zorg samengestelde driegangendiners tot à la carte 4- of 5-gangen diners tot een culinaire proeverij met bijpassende wijnarrangementen, u vindt het allemaal bij onze diner keuzes.

VEGETARISCH

Vegetarisch genieten bij Restaurant ’t Binnenhof in Paasloo. Er is keuze uit verschillende menu’s, een buffet of een barbecue. We doen er alles aan om u een onvergetelijk moment te bieden!