Gezellig uit eten met een grote groep

Zoekt u een locatie om met een groep vrienden, uw familie of collega’s uit eten te gaan? ’t Binnenhof in Paasloo in Overijssel biedt diverse mogelijkheden voor (grote) gezelschappen. Van een familie buffet tot een gezellige barbecue en van culinaire diners tot een snelle lunch kunt u bij ons terecht. Wilt u de kinderen meenemen? Ook dat is geen probleem. In ons restaurant kunnen de kinderen zich naar hartenlust vermaken in de speeltuin, op de speelzolder of in het zwembad.

Wilt u meer informatie, een persoonlijk & op maat gemaakt programma of heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op.

Buffet restaurant 't Binnenhof Paasloo Overijssel - Lunch buffet of diner buffet

BRUNCH & LUNCH

Restaurant ’t Binnenhof biedt diverse mogelijkheden voor een brunch of lunch met uw gezelschap. Denk bijvoorbeeld aan een koffietafel, brunch of luxe lunch. Wilt u eens wat anders proberen? Een High Tea, High Beer of High Wine behoort ook tot de mogelijkheden.

Buffet Restaurant Binnenhof Paasloo bij Steenwijk - ook kinder buffet

BUFFETTEN

Wij bieden diverse buffetten voor alle soorten gezelschappen en prijsklassen. U heeft de keuze uit een hapjesbuffet, koude en warme buffetten en bijvoorbeeld een stampottenbuffet. Daarnaast is het mogelijk om de dag feestelijk af te sluiten met een dessertbuffet. Voor de kinderen hebben wij speciale kinderbuffetten, welke zijn aangepast op de smaak van de kids.

BBQ restaurant 't Binnenhof Paasloo Overijssel (Steenwijk)

BARBECUE

Bij ’t Binnenhof kunt u ook genieten van diverse soorten vlees van de grill, waarbij u zelf het vlees bereidt. Of kies voor de andere varianten met verschillende vissoorten en steaks. Eet u vegetarisch of heeft u andere (di)eetwensen? Hier kunnen wij ook rekening mee houden. Neem contact met ons op voor meer informatie.