• 8 tot 56 personen

  • Tweepersoons kamers

  • Luxe, comfort en privacy

  • Ideaal voor familie- of vriendenweekenden

  • Dichtbij de Weerribben

Weekendje weg in de Weerribben – Villapark de Weerribben

Zet de autoradio uit, vergeet de files en laat het drukke stadsleven even achter je… Een oase van rust, groen en waterpartijen. Alsof je je bevindt in een klein vakantieparadijs. Door de betoverende natuur van Nationaal Park de Weerribben en de vele activiteiten op en buiten het park, kun je genieten van een goede mix van inspanning en ontspanning.

Overnachten op Villapark de Weerribben: kleinschalig vakantiepark.
In de vrijstaande 4-, 6- en 8-persoons vakantiehuizen geniet je van de rust die de Overijsselse natuur te bieden heeft. Of je nu met z’n tweetjes of de hele familie komt, er is altijd een vakantiehuis die bij jouw vakantiewensen past. De bungalows liggen op ruime kavels, met grote tuinen en beschut tussen het groen, waardoor je volop privacy hebt. Kies voor extra comfort en verblijf in de 6-persoons wellness woning met een privé sauna en zonnebank. Ervaar de luxe van een wellness resort in je eigen vakantiehuis! Met alle faciliteiten die je tot je beschikking hebt, is het onmogelijk om je tijdens je vakantie te vervelen.

Wil je met een grote groep overnachten? Villapark de Weerribben beschikt over groepsaccommodaties die uitermate geschikt zijn voor een familieweekend, vriendenweekend of meerdaagse zakelijke activiteiten. De 8-, 12-, 16-, en 24-persoons groepsaccommodaties beschikken over allerlei luxe voorziening zodat uw overnachting een gegarandeerd succes wordt!

Kijk voor meer informatie of een uitgebreide omschrijving van de vakantiehuizen en groepsaccommodaties op Villapark de Weerribben of Groepsaccommodaties Weerribben Wieden

Genieten van een onbezorgd Week(end)je weg

Wij bieden diverse week- en weekendarrangementen aan met overnachtingen in Villapark de Weerribben of groepsaccommodatie Résidence Weerribben.
Boek een escape room arrangement, vriendinnenweekend, vriendenweekend, mannenweekend, hap & trap arrangement of een Weerribben arrangement.

Week of weekend op maat? Neem dan contact met ons op!