Restaurant ‘t Binnenhof in Paasloo Overijssel – Culinair genieten in de Weerribben

Restaurant ‘t Binnenhof in Paasloo is meer dan een restaurant. Naast ontbijt, lunch, brunch, high tea, buffet of BBQ kun je hier ook actieve – sportieve- culinaire arrangementen boeken. Een ideaal kindvriendelijk restaurant voor een dagje uit, familiefeest, teambuilding event of vriendenuitje.

De heren Bult verzorgen samen met hun keukencrew voor een zeer gevarieerd aanbod van heerlijke gerechten voor de lunch of een a la carte diner, met zorg samengestelde menu’s, barbecues of buffetten om gezellig met uw gezelschap te genieten of ervaar de smaken van de heerlijke lekkernijen tijdens een high tea, high wine, high beer of een van de hapjesbuffetten. Voor de vegetariërs is er speciale aandacht en kunnen we verder rekening houden met allergenen of andere (di)eetwensen. Onze gastheren en gastvrouwen zorgen samen met hun collega’s van de bediening voor een gezellig culinair uitje in Paasloo aan de rand van de Weerribben in Overijssel

Wilt u uitgebreid dineren? Kies dan voor onze diverse menu’s, live cooking of laat u verrassen tijdens een 4-gangenmenu, waarbij het mogelijk is om in een aparte ruimte te dineren. Onze vinoloog en bierkenner Jelmer voorziet u graag van een passend wijn- of bieradvies

Bekijk onze lunchkaart
Bekijk onze a la carte kaart
Bekijk het horecapakket
Reserveer een tafel

Kindvriendelijk restaurant

Lekker uit eten met kinderen? Geen probleem bij Restaurant ’t Binnenhof! Terwijl u rustig kunt dineren, kunnen de kinderen zich naar hartenlust vermaken op de speelzolder met ballenbak, mega lego, kinderfilms, in de speeltuin met springkussen, de kinderboerderij, de speeltoestellen en in het zwembad. 

Natuurlijk heeft ook de keuken aan de kinderen gedacht. Zo is er een eigen uitgebreide kinderkaart met diverse plates. Kleuren ze de kleurplaat in, dan ontvangen ze een lekkere traktatie. 

Bekijk hier onze kinderkaart

Binnen kijken?

Bent u in de buurt? U bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen in het restaurant.