Restaurant ’t Binnenhof in Paasloo Overijssel – “Share food, fun and memories”

Restaurant ’t Binnenhof in Paasloo is meer dan een restaurant. Naast lunch, brunch, high tea, buffet of BBQ kun je hier ook actieve – sportieve- en culinaire arrangementen boeken. Een ideaal kindvriendelijk restaurant voor een dagje uit, familiefeest, teambuilding event of vriendenuitje.

De keukencrew zorgt voor een zeer gevarieerd aanbod van heerlijke gerechten voor de lunch of diner, met zorg samengestelde menu’s, barbecues of buffetten om gezellig met uw gezelschap te genieten of ervaar de smaken van de heerlijke lekkernijen tijdens een high tea, high wine, high beer of een van de hapjesbuffetten. Voor de vegetariërs is er speciale aandacht en kunnen we verder rekening houden met allergenen of andere (di)eetwensen. Onze gastheren en gastvrouwen zorgen samen met hun collega’s van de bediening voor een gezellig uitje in Paasloo aan de rand van de Weerribben in Overijssel.

Kindvriendelijk restaurant

Lekker uit eten met kinderen? Geen probleem bij Restaurant ’t Binnenhof! Terwijl u rustig kunt dineren, kunnen de kinderen zich naar hartenlust vermaken op de speelzolder met ballenbak, mega lego, kinderfilms, in de speeltuin met springkussen, de kinderboerderij, de speeltoestellen en in het zwembad. 

Natuurlijk heeft ook de keuken aan de kinderen gedacht. Zo is er een eigen uitgebreide kinderkaart met diverse plates. Kleuren ze de kleurplaat in, dan ontvangen ze een lekkere traktatie. 

Binnen kijken?

Bent u in de buurt? U bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen in het restaurant.