VIRTUELE BEDRIJFS- EN FAMILIE UITJES

Wij willen u ontzorgen door u een leuke avond te bezorgen! Beleef een aantal van onze activiteiten vanuit huis!
Reserveer gemakkelijk en snel via de oranje Whatsapp-knop rechtsonder of bel naar 0561 452 992

Bel of app: 0561 452 992

Online Pubquiz

€ 10,00 per team (minimaal 7 teams)

Het ultieme “uitje” met vrienden, familie of collega’s. Onze Pubquiz zorgt voor extra verbondenheid en staat garant voor een gezellige avond! Speel mee via een live verbinding en strijd om leuke prijzen.

De quiz duurt ongeveer twee uur.

Op een afgesproken tijdstip ontvang je de instructies via Whatsapp om in te loggen voor de Quiz, begeleid door onze Quizmaster. Je speelt met de andere teams deze wervelende pubquiz vanuit je eigen huis.

Wilt u de Pubquiz spelen met een heerlijk hapjespakket? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bel of app: 0561 452 992

Online Bingo

€ 8,50 per persoon

Speel deze gezellige bingo in een digitale omgeving! U ontvangt van ons vooraf uw digitale bingokaart(en) met instructies. Afhankelijk van het aantal deelnemers spelen we 4 tot 8 rondes Bingo met fantastische prijzen, zoals een boodschappenpakket, waardebonnen en beautypakket.

*Let op: minimaal 10 deelnemers zijn nodig om deze bingo te kunnen spelen.

Wilt u privé met uw eigen gezelschap de bingo spelen op een dag naar keuze? Neem dan contact met ons op.

Bel of app: 0561 452 992

Prison Escape Challenge

€ 10,00 per team (minimaal 7 teams)

De Prison Escape Challenge is een mix tussen een quiz en een escape game. Ideaal voor (grote) groepen die op zoek zijn naar een leuk uitje deze winter. Jullie zijn geselecteerd om een recente ontsnappingszaak op te lossen.

Op basis van diverse video’s en aanwijzingen moeten jullie proberen de zware crimineel achter slot en grendel te krijgen. Welk team heeft de meeste kennis van de criminele wereld en beschikt over de beste vaardigheden op het gebied van opsporing en cybercriminaliteit?

Bel of app: 0561 452 992

VR game pakket

€ 35,00 p.p. (4 tot 8 personen)

Kies uit één van onze virtual reality games en geniet tussendoor van een 3-gangendiner, high wine of beer.

Moordspel
Los pittige raadsels op en ontrafel het mysterie rondom deze moord! Waar is de moord gepleegd, wat is het motief en het moordwapen?

La Casa de Papel
Ontsnap uit de bank van Spanje. Probeer zoveel mogelijk geld te stelen. Weten jullie uit handen van de politie te blijven?

Je ontvangt een (gereinigde) VR-bril en de benodigde materialen. Onze geheim agent staat via Whatsapp met jullie in verbinding en begeleid het spel waar nodig. Het spel duurt ongeveer 2 uur.