Huwelijk Binnenhof Paasloo Ja Ik Wil

Trouwlocatie Paasloo (Overijssel) – Restaurant ’t Binnenhof

Zijn jullie op zoek naar een unieke trouwlocatie of feestlocatie in Overijssel? Restaurant ’t Binnenhof in Paasloo is de perfecte locatie voor jullie huwelijk. Bij ons kun je voor van alles terecht, van vrijgezellenfeest tot huwelijk en overnachting tot huwelijksjubilea. Wij zijn aangewezen als officiële trouwlocatie en denken graag met jullie mee om te zorgen dat de mooiste dag van uw leven verloopt zoals jullie dat willen.

Wij helpen jullie graag met het samenstellen van jullie huwelijksdag, maar kunnen jullie ook helpen met alle zaken eromheen, zoals: schoonheidsspecialist, kapper, fotograaf, trouwvervoer enzovoort. Ook de ondersteuning van een Weddingplanner behoort tot de mogelijkheden.

Het huwelijk (en jubilea) is iets heel persoonlijks. Iedereen wil er op zijn of haar eigen manier invulling aan geven. Het is namelijk een dag of avond waar lang met veel plezier op terug gekeken zal worden. Heeft u interesse uw feest bij ons te komen vieren? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek op onze prachtige locatie. Onze gastheren of vrouwen staan u graag te woord over de mogelijkheden. Vraag naar onze speciale informatiemap “Trouwen in de Weerribben” aan, om inzicht te krijgen in de mogelijkheden bij ’t Binnenhof.

Trouwt u in ’t Binnenhof of viert u uw huwelijk bij ons met een receptie of een feest, dan bieden wij gratis uw huwelijksnacht aan in één van de villa’s op het aangrenzende Villapark De Weerribben. Tevens krijgt u de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt in uw villa!

Wilt u meer informatie of de trouwbrochure aanvragen, neem dan contact met ons op of bel ons op 0561-452992