VR GAMES IN PAASLOO

Wilt u een spannende beleving ervaren, en tegelijkertijd genieten van een overheerlijk diner? Speel één van onze VR-Games!

VR moordspel: Lossen jullie de hotelmoord op?

Na een gezellig ontvangst in ons restaurant slaat de sfeer al snel om als blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden!
Wie heeft deze gruwelijke moord op zijn geweten en hoe heeft dit zo kunnen gebeuren?

Je moet samen aan de slag om de moord op te lossen. Waar is de moord gepleegd, wat is het motief en het moordwapen? Gewapend met een VR-bril en props ga je de uitdaging aan. Los pittige raadsels op en ontrafel het mysterie rondom deze moord!

VR Escape game: La Casa De Dinero

Ontsnap met je vrienden of familie uit de grootste bank van Spanje. Deze VR game is gebaseerd op de populaire Netflix serie: La Casa de Papel. Kruip in de huid van de hoofdrolspelers en probeer samen zoveel mogelijk geld te stelen. Weten jullie uit handen van de politie te blijven?

Door een combinatie tussen virtuele en fysieke raadsels en aanwijzingen zullen jullie goed moeten samenwerken om veilig uit de Spaanse bank te ontsnappen.

VR Game: The Bomb

Eén speler zit vast in een virtuele kamer met een tikkende tijdbom die onschadelijk gemaakt moet worden. De andere spelers zijn de “Experts” die de instructies moeten geven om de bom onschadelijk te maken. Door de informatie te ontcijferen die te vinden is in het handboek voor bommen moet dit makkelijk lukken. Maar er is een valstrik: de experts kunnen de bom niet zien, dus iedereen moet alles goed omschrijven en uitleggen – voordat het te laat is!