VR Games in ’t Binnenhof

VR Moordspel

Na een gezellig ontvangst in ons restaurant slaat de sfeer al snel om als blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden!

Wie heeft deze gruwelijke moord op zijn geweten en hoe heeft dit zo kunnen gebeuren?

Je moet samen aan de slag om de moord op te lossen. Waar is de moord gepleegd, wat is het motief en het moordwapen? Gewapend met een VR-bril en props ga je de uitdaging aan. Los pittige raadsels op en ontrafel het mysterie rondom deze moord!

The Bomb

Eén speler zit vast in een virtuele kamer met een tikkende tijdbom die onschadelijk gemaakt moet worden. De andere spelers zijn de “Experts” die de instructies moeten geven om de bom onschadelijk te maken. Door de informatie te ontcijferen die te vinden is in het handboek voor bommen moet dit makkelijk lukken. Maar er is een valstrik: de experts kunnen de bom niet zien, dus iedereen moet alles goed omschrijven en uitleggen – voordat het te laat is!

The Plank of Fear

Stap in de lift naar de hoogste verdieping van een wolkenkrabber. Zodra de deuren van de lift opengaan kijk je de diepte in, en zie je enkel een plank. Stap op de plank en overwin je angsten. Tot hoever durf jij de plank te betreden?

Informatie & prijzen

VR Moordspel

Aantal personen:
Vanaf 4 personen

Tijdsduur:
60-90 minuten

Prijs:
€ 15,00 p.p.

The Bomb

Virtueel spel: 10,00 p.p.
Met VR-bril: 12,50 p.p.

Virtueel spel (laptop) € 10,00 p.p.
Met VR Bril € 12,50 p.p.


The Plank of fear
€ 5,00 p.p.