High Tea | € 29,50 p.p.

Een uitgebreide variatie van diverse zoete en hartige lekkernijen, waaronder luxe sandwiches, scones, muffins en brownies, marmelades en zure room. De high tea wordt in drie gangen geserveerd.

Geniet van een heerlijke High Tea in de Weerribben bij Restaurant ’t Binnenhof

Beleef de ultieme ervaring van een traditionele high tea bij Restaurant ’t Binnenhof, gelegen in het charmante dorpje Paasloo in de prachtige Weerribben-regio. Onze high tea biedt een uitgebreide variatie van diverse zoete en hartige lekkernijen, waaronder luxe sandwiches, scones, muffins, brownies, marmelades en zure room. De high tea wordt in drie gangen geserveerd, wat zorgt voor een ontspannen en heerlijke eetervaring.

Of je nu een speciale gelegenheid viert of gewoon een ontspannen middag met vrienden en familie wilt doorbrengen, onze gezellige en uitnodigende sfeer biedt de perfecte setting. Geniet van de serene omgeving en laat ons attente personeel voor je zorgen terwijl je van elke heerlijke hap geniet.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Restaurant ’t Binnenhof voor een onvergetelijke high tea ervaring. Reserveer vandaag nog je tafel en maak er een middag om nooit te vergeten!

Let op: u dient vooraf te reserveren.

Het is mogelijk om de high tea te combineren met een high wine en/of beer, waardoor u iedereen een passende high service kan bieden.