Parkgasten Villapark De Weerribben & Waterstaete Ossenzijl

Villaservice

’t Binnenhof biedt voor gasten van Villapark de Weerribben & Waterstaete Ossenzijl een unieke Villaservice aan. Via deze service kunt u eenvoudig online ontbijt, hapjes, BBQ, Gourmet, Friet & Snacks of Maaltijden bestellen. U vindt hiervoor een QR-code in het keukenkastje van uw woning. In een paar simpele stappen kunt u uw maaltijd bestellen. Bekijk hiernaast alvast ons aanbod.

Natuurlijk kunt ook nog telefonisch of via Whatsapp bestellen.

Animatieprogramma

Voor uw kinderen of kleinkinderen bieden ‘Restaurants Weerribben Wieden’ diverse activiteiten om hun vakantie nog leuker te maken! In de schoolvakanties bieden we een uitgebreid aanbod aan activiteiten. Buiten de vakanties en in de weekenden werken we met het ‘Animatie A la carte’-concept. U kunt dan op een afgesproken tijd diverse activiteiten ondernemen. Klik op de knop hieronder om het programma te bekijken.

Reserveren activiteiten

Er is een hoop te beleven in de omgeving. Zin om een stukje te varen, fietsen, steppen, DAF rijden of zoek je de spanning op in het klimbos of één van onze escape rooms? Hieronder kun je een van deze activiteiten gemakkelijk online reserveren, of reserveer telefonisch via 0561-452992