ONTZORGSERVICE

Wij willen u ontzorgen door u een leuke avond te bezorgen! Beleef een aantal van onze activiteiten vanuit huis!
Reserveer gemakkelijk en snel via de oranje Whatsapp-knop rechtsonder of bel naar 0561 452 992

Bel of app: 0561 452 992

Online Pubquiz pakket

€ 7,50 p.p. (minimaal 10 personen)

HET medicijn tegen eenzaamheid. Onze Pubquiz zorgt voor extra verbondenheid en staat garant voor een gezellige avond! Speel mee via een live verbinding en strijd om leuke prijzen.

De quiz duurt ongeveer twee uur.

Je ontvangt van ons voorafgaand een heerlijk hapjespakket om te nuttigen tijdens de pubquiz. Op een afgesproken tijdstip ontvang je de instructies via Whatsapp om in te loggen voor de Quiz, begeleid door onze Quizmaster. Je speelt met de andere teams deze wervelende pubquiz vanuit je eigen huis.

Ook los te spelen zonder hapjespakket voor € 15,00 per team. (minimaal 5 teams)

Bel of app: 0561 452 992

Online Bingo

Elke donderdag om 20.00 uur* | € 8,50 p.p.

Speel deze gezellige bingo in een digitale omgeving! U ontvangt van ons vooraf uw digitale bingokaart(en) met instructies. Afhankelijk van het aantal deelnemers spelen we 4 tot 8 rondes Bingo met fantastische prijzen, zoals een tablet, €50,- horecategoed, en meer!

Inclusief hapjespakket € 15,00 p.p.
Indien u kiest voor de Bingo met hapjes, zullen wij dit pakket (inclusief bingokaarten en instructies) voorafgaand aan de bingo bij u thuisbezorgen. Het pakket bestaat uit een flesje drinken, 4 soorten hapjes en een broodplankje.

*Let op: minimaal 10 deelnemers zijn nodig om deze bingo te kunnen spelen.

Bel of app: 0561 452 992

VR game pakket

€ 35,00 (4 tot 8 personen)

Weten jullie een mysterieuze moordzaak op te lossen?

Je moet samen aan de slag om de moord op te lossen. Waar is de moord gepleegd, wat is het motief en het moordwapen? Gewapend met een VR-bril en diverse props ga je de uitdaging aan. Los pittige raadsels op en ontrafel het mysterie rondom deze moord!

Je ontvangt een (gereinigde) VR-bril en de benodigde materialen. Onze geheim agent staat via Whatsapp met jullie in verbinding en begeleid het spel waar nodig. Het spel duurt ongeveer 2 uur.

Tevens ontvang je een 3-gangenmenu op basis van sousvide bereiding.