Met veel plezier mogen we u vanaf 1 juni 12.00 uur weer begroeten in ons restaurant of op ons terras. In de afgelopen tijd hebben we naast onze restaurant- en activiteitenservice aan huis/online ons ook voorbereid op de periode die nu weer komen gaat. Hieronder ziet u in een overzicht hoe ’t Binnenhof u weer van dienst kan zijn vanaf 1 juni 2021:

Voorzorgsmaatregelen
Uw gezondheid en die van onze medewerkers is voor ons heel belangrijk. Naast de aanpassingen in het restaurant en op ons terras met betrekking tot social distancing hebben we de volgende extra voorzieningen getroffen:

  • Diverse punten waar u uw handen kunt reinigen of desinfecteren
  • Onze bediening draagt aparte gastvrije mondkapjes en handschoentjes
  • U kunt zowel bestellen via uw mobiel als op de “ouderwetse” wijze met bediening aan tafel
  • We serveren aan een speciale serveertafel of middels serveerwagens uit.

Het restaurant

Het restaurant is in juni dagelijks geopend vanaf 12.00 uur en kunt u genieten van een lunch, high tea/wine/beer, borrel of a la carte uitsluitend op basis van reservering. Bij binnenkomst stellen we een paar vragen omtrent uw gezondheid op dat moment en wordt u begeleid naar uw tafel.

Reserveren kan tot 5 minuten vooraf, maar tijdig reserveren is aanbevolen. Reserveren met cadeaukaarten o.i.d. zijn overdag mogelijk tot 16:00 uur.

Het terras
Het terras van ’t Binnenhof is verdeeld in twee terrasgedeeltes:

Het Take Away terras
U kunt genieten van onze heerlijke koffies met lekkers erbij, diverse lunches, borrel en a la carte. Hier hoeft u niet voor te reserveren en kunt u zo aanschuiven als u wenst. Alles is op basis van afhalen bij de Take Away. Het terras aan de wegzijde van het restaurant is hiervoor speciaal ingericht.

Het bedieningsterras
Dit is een afgesloten terras aan het water, met grote speeltuin en all-weather sportbaan. Reserveren is niet verplicht, maar wel aanbevolen (vol = vol). Hier kunt u zwoel mobiel bestellen als op ouderwetse wijze bediend worden. Op het terras hebben we ook verscheidene overdekt en verwarmde plekken.

U kunt dit terras alleen betreden via onze entree

Speelzolder

De speelzolder is geopend van 12.00 en 17.00 uur. Vanaf 17.00 uur is de speelzolder uitsluitend geopend voor kinderen die gebruik maken van het restaurant.
De ballenbak is tot nader order gesloten en is er vervangend speelgoed in de ballenbak geplaatst.

Het overdekt zwembad

Tot nader bericht is het zwembad gesloten voor verblijfsgasten (kinderen) van het restaurant of het terras.

Activiteiten

Alle activiteiten zijn weer mogelijk vanaf 1 juni (zei het met enkele aanpassingen). Op dit moment zijn Hakbijlwerpen, Aquabubbel en bubbelvoetbal niet mogelijk. Hiervoor hebben we leuke nieuwe activiteiten als laserkleiduifschieten voor kleine gezelschappen (v.a. 4 personen), DAF rijden (2 uurtjes), Elektrische steptours, nieuwe VR-games. Voor een volledig overzicht van alle activiteiten klik hier.

Huifkartochten

Huifkartochten zijn wel mogelijk voor gezamenlijke huishouding of met inachtneming van de social distancing. Speciale info kunt u hierover vinden op www.huifkartochten-weerribben.nl

In verband met de beperkende mogelijkheden qua huifkartochten, is het Horse experience center in Oldemarkt al vanaf 1 juni geopend.Voor meer info www.horseexperienceoldemarkt.nl .

Escape rooms

Deze zijn alleen mogelijk met gezamenlijke huishoudingen. Kijk voor meer info op www.prisonbreakpaasloo.nl of www.deslagervanoldemarkt.nl

Pub quiz

Gezellig met een groep een (terras) pub quiz doen, dan is dat mogelijk. Met inachtneming van de social distancing kunt u strijden met diverse andere gezelschappen/duo’s/gezinnen wie de meeste kennis beheerst van muziek, sport en algemene zaken.

Prison Escape Challenge

Een ultieme challenge om te kijken wie er geschikt is om eventueel de justitiële diensten van Prison Break te komen ondersteunen? Aan de hand van een Ontsnappingscase van een van onze top criminelen worden uw vaardigheden getest.

Maaltijd- en ontzorgservice

Naast ons restaurant blijven we ons restaurant aan huis aanbieden en wordt deze richting de zomermaanden ook uitgebreid qua assortiment. Ook verzorgen we diverse ontzorgpakketten als high wine/beer, workshop pakketten aan. Tijdens de feestdagen hebben we speciale pakketten voor ontbijt, brunch en diner.

Wij bezorgen in een straal van 10 kilometer om Paasloo

Arrangementen

Vanaf 1 juni zijn onze arrangementen weer mogelijk, voor gezelschappen tot 30 personen (in restaurant) of met inachtneming van social distancing op ons terras (geen beperkingen qua aantal). Vanaf 1 juli zal dit binnen ook weer tot 100 personen mogen.

In de afgelopen tijd hebben we onze online arrangementen ook uitgebreid. Zo bieden we een Pubquiz, Crazy Bingo, familiebingo aan zowel in combinatie met hapjes/eten of alleen het spel. Ook bieden we diverse VR-dinner games aan die thuis te spelen. Nieuw per 1 juni: Prison Escape challenge. De uitdaging die met je gezelschap vanuit ieders huis kan spelen. Twee uur lang spanning en hilariteit verzekerd

Nieuw vanaf 1 juni zij onze Hybride arrangementen: Bij deze arrangementen kunt u met uw gezelschap binnen de geldende restricties bij ons gezellig samenzijn, een activiteit ondernemen en eten. Familieleden of collega’s die er helaas nog niet bij kunnen zijn, kunnen gezellig meedoen via een live verbinding (met beamer en scherm in zaal). Desgewenst krijgen ze ook een lekker pakket thuisbezorgd. Hierdoor kun je toch met iedereen samen zijn in deze rare periode.