Project Description

Vier Sinterklaas in ‘t Binnenhof in Paasloo (Steenwijk)

Op zaterdag 16 november 2019 is het weer zover: Sinterklaas zet weer voet op Nederlandse bodem samen met zijn Zwarte Pieten. Vier dit gezellige en traditionele familiefeest in ‘t Binnenhof met een gezellige Sinterklaasbrunch. U kunt ook kiezen voor een gezellige Gourmet met uw familie, terwijl de pieten zich samen met de kinderen vermaken.

Sinterklaasbrunch

25,00p.p.
  • Kids 4 t/m 11 jaar: € 15,00 (incl. cadeautje)

Bezoek de Pietenvilla

(consumptie verplicht)

Op het naast gelegen Villapark verblijven een aantal Pieten om de kinderen uit de omgeving te voorzien van cadeautjes. Kom ook een kijkje nemen in de villa en voor de kinderen is er een speciale Sinterklaas speurtocht.

Sinterklaasbrunch bij Restaurant 't Binnenhof in Paasloo Overijssel (bij Steenwijk)

Sinterklaasbrunch

zondag 24 november & zondag 1 december 2019  € 25,00 p.p. (kinderen 4 t/m 11 jr. € 15,00 p.p.)

Ontvangst vanaf 10:30 uur – 11:00 Aankomst Sint & Piet  – 11.45 uur Brunchbuffet

Kom het Sinterklaasfeest vieren en geniet van een uitgebreide brunch met uw familie. Na een passend Sinterklaas ontvangst, komt de Sint gezellig even op bezoek en heeft voor ieder kind wel wat in zijn grote boek staan. Aansluitend openen de Pieten het buffet en blijven zijn nog even voor de kinderen. De middag wordt afgesloten met een echte Pietenspeurtocht

​Inhoud brunch:

Brood: Panini’s wit en meergranen, krentencarré, Lausagne Waldkorn, vloerbroden, diverse soorten stokbroden, Krentenbrood, suikerbrood, wit en bruin brood, witte en bruine bollen

Kaasplank: Een diversiteit aan regionale kazen, binnen– en buitenland met garnituren.

Charcutterie: Rosbief, Fricandeau, Spaanse ham van Ibericovarken, Salami van Livar Varken.Tevens is er warme beenham live bereid met honing-Mosterdsaus

Vis & zeevruchten: Ambachtelijk gerookte forel, zalm, makreel, Ijslandse garnalen

Salades: Huzaren-, Waldorf*-, Zalm– en Aardappelsalade, diverse soorten rauwkost

Soepen: Traditionele Hollandse tomatensoep , Zwolse Mosterdsoep, Krachtige runderbouillon.

Eieren: Gekookt , geroerd* en gebakken.

Warme gerechten: Pasteitje met een zachte ragout , stoofpotje van diverse vissoorten, Penne Regatta  (v), Gehaktballetjes in diverse sauzen,Rundvleeskroketten

Live bereiding:​ Gebakken eieren, Bacon en warme beenham van de plaat, Crêpes met diverse siropen

Dessert: Een koude lekkernij

Voor de kinderen is er een speciaal kinderbuffet.