Project omschrijving
Vier Sinterklaas in ‘t Binnenhof in Paasloo (Steenwijk)
Op zaterdag 14 november 2020 is het weer zover: Sinterklaas zet weer voet op Nederlandse bodem samen met zijn Zwarte Pieten. Vier dit gezellige en traditionele familiefeest in ‘t Binnenhof met een gezellige Sinterklaasbrunch. U kunt ook kiezen voor een gezellige Gourmet met uw familie, terwijl de pieten zich samen met de kinderen vermaken.
Bezoek de Pietenvilla
(consumptie verplicht)
Op het naast gelegen Villapark verblijven een aantal Pieten om de kinderen uit de omgeving te voorzien van cadeautjes. Kom ook een kijkje nemen in de villa en voor de kinderen is er een speciale Sinterklaas speurtocht.

Sinterklaasbrunch
zondag 22 & 29 november 2020 | € 25,00 p.p. (kinderen 4 t/m 11 jr. € 15,00 p.p.)
Ontvangst vanaf 10:30 uur – 11:00 uur Aankomst Sint & Piet – 11:45 uur Brunchbuffet
Kom het Sinterklaasfeest vieren en geniet van een uitgebreide brunch met uw familie. Na een passend Sinterklaas ontvangst, komt de Sint gezellig even op bezoek en heeft voor ieder kind wel wat in zijn grote boek staan. Aansluitend openen de Pieten het buffet en blijven zijn nog even voor de kinderen. De middag wordt afgesloten met een echte Pietenspeurtocht
Inhoud brunch:
Brood: Panini’s wit en meergranen, krentencarré, Lausagne Waldkorn, vloerbroden, diverse soorten stokbroden, Krentenbrood, suikerbrood, wit en bruin brood, witte en bruine bollen
Kaasplank: Een diversiteit aan regionale kazen, binnen– en buitenland met garnituren.
Charcutterie: Rosbief, Fricandeau, Spaanse ham van Ibericovarken, Salami van Livar Varken. Tevens is er warme beenham live bereid met honing-mosterdsaus
Vis & zeevruchten: Ambachtelijk gerookte forel, zalm, makreel, Ijslandse garnalen
Salades: Huzaren-, Waldorf*-, Zalm– en Aardappelsalade, diverse soorten rauwkost
Soepen: Traditionele Hollandse tomatensoep , Doesburgse Mosterdsoep, Krachtige runderbouillon.
Eieren: Gekookt , geroerd* en gebakken.
Warme gerechten: Pasteitje met een zachte ragout , stoofpotje van diverse vissoorten, Penne Regatta (v), Gehaktballetjes in diverse sauzen,Rundvleeskroketten
Live bereiding: Gebakken eieren, Bacon en warme beenham van de plaat, Crêpes met diverse siropen
Dessert: Een koude lekkernij
Voor de kinderen is er een speciaal kinderbuffet.