Sinterklaas

Sinterklaas2018-04-24T16:33:26+00:00

Project Description

Vier Sinterklaas in ’t Binnenhof in Paasloo (Steenwijk)

Op zaterdag 17 november 2018 is het weer zover: Sinterklaas zet weer voet op Nederlandse bodem samen met zijn Zwarte Pieten. Vier dit gezellige en traditionele familiefeest in ’t Binnenhof met een gezellige brunch, gourmet of een bezoek aan onze pietenvilla!

Sinterklaasbrunch

23,50p.p.
  • Kids 4 t/m 11 jaar: € 12,50
  • Reserveren

Bezoek de Pietenvilla 

(consumptie verplicht)

Op het naast gelegen Villapark verblijven een aantal Pieten om de kinderen uit de omgeving te voorzien van cadeautjes. Kom ook een kijkje nemen in de villa en voor de kinderen is er een speciale Sinterklaas speurtocht.

Sinterklaasbrunch bij Restaurant 't Binnenhof in Paasloo Overijssel (bij Steenwijk)

Sinterklaasbrunch

zondag 25 november & zondag 2 december 2018  € 23,50 p.p. (kinderen 4 t/m 11 jr. € 12,50 p.p.) 

Ontvangst vanaf 10:30 uur – buffet 11:00 – 13:30 uur

​Kom het Sinterklaasfeest vieren en geniet van een uitgebreide brunch met uw familie, terwijl de kinderen zich kunnen vermaken met de Zwarte Pieten die rondlopen samen met Berend de Bever . Zo is er een Pietenspeurtocht over het park, Zwarte Pieten Twister, wordt er geknutseld en geschilderd en is er voor alle kinderen een presentje. Optimaal genieten tijdens het gezellige Sinterklaasfeest.

​Inhoud brunch:

Brood: Panini’s wit en meergranen, krentencarré, Lausagne Waldkorn, vloerbroden, diverse soorten stokbroden, Krentenbrood, suikerbrood, wit en bruin brood, witte en bruine bollen

Kaasplank: Een diversiteit aan regionale kazen, binnen– en buitenland met garnituren.

Charcutterie: Rosbief, Fricandeau, Spaanse ham van Ibericovarken, Salami van Livar Varken.Tevens is er warme beenham live bereid met honing-Mosterdsaus

Vis & zeevruchten: Ambachtelijk gerookte forel, zalm, makreel, Ijslandse garnalen

Salades: Huzaren-, Waldorf*-, Zalm– en Aardappelsalade, diverse soorten rauwkost

Soepen: Traditionele Hollandse tomatensoep , Zwolse Mosterdsoep, Krachtige runderbouillon.

Eieren: Gekookt , geroerd* en gebakken.

Warme gerechten: Pasteitje met een zachte ragout , stoofpotje van diverse vissoorten, Penne Regatta  (v), Gehaktballetjes in diverse sauzen,Rundvleeskroketten

Live bereiding:​ Gebakken eieren, Bacon en warme beenham van de plaat, Crêpes met diverse siropen

Dessert: Een koude lekkernij

Voor de kinderen is er een speciaal kinderbuffet.