Pubquiz

Een pubquiz is een ideaal spel voor een groepsuitje, vrijgezellenuitje, vriendenuitje, of familieuitje. Kom naar restaurant ’t Binnenhof in Paasloo (nabij Steenwijk in Overijssel) en speel dit ludieke spel. Nadat de Quizmaster de teams heeft verdeeld en de spelregels heeft uitgelegd, barst de strijd los! In diverse rondes krijgt u de meest uiteenlopende vragen, zoals een fotoronde, muziekronde, algemene kennis, sport en film & tv. Je hoeft geen specifieke kennis van bepaalde zaken te hebben, het draait vooral om de gezelligheid!

Door de afwisselende rondes en diverse thema’s is de quiz zeer geschikt voor een gemixt gezelschap van jong tot oud. Op aanvraag kunnen wij de Pubquiz zelfs aanpassen naar de leeftijd van uw gezelschap en kunnen wij tevens persoonlijke en op maat gemaakte vragen toevoegen. Wanneer werd uw bedrijf opgericht? Of hoe heet de hond van Opa Jan?

De Pubquiz is een ideale avond voor vrienden, familie of collega’s en is tevens uit te breiden met voorafgaand of aansluitend een BBQ, diner of buffet. Combineer de Pubquiz bijvoorbeeld met een familiedag, of kijk eens op onze pagina voor gezelschappen voor de mogelijkheden. Neem gerust telefonisch contact met ons op als u vragen of speciale wensen heeft.

Informatie & prijzen

Aantal personen:
Vanaf 10 personen

Tijdsduur:
60-75 minuten

Prijs:
Vanaf €10 per persoon

Combineer de Pubquiz met 1,5 uur vrij drinken vanaf € 23,50 per persoon

Pubquiz