OUTDOOR ACTIVITEITEN

Buiten plezier maken met vrienden en famillie? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Boerengolf

Op onze 6-holes boerengolf baan, welke dwars door het bos loopt, probeer je in zo min mogelijk slagen de bal in de hole te putten. Je speelt dit spel met een club, een klomp aan een houten steel en een gekleurde bal.

Voetgolf

Voetgolf is een variant op het bekende golf. In plaats van een club gebruik je je voeten. Je speelt op 6-holes parcours met diverse opdrachten, waarbij uw behendigheid en balvaardigheid wordt getest.

Klootschieten

Klootschieten in het bos van Paasloo! Wie kan de kloot in het minste aantal worpen naar het eindpunt gooien? Een leuke activiteit voor jong en oud in de buitenlucht!

Adventure Golf

Adventure golf of midgetgolf is ideaal voor gezelschappen van alle leeftijden. Onze 18-holes baan is verdeeld over 9 verschillende banen en zit vol met diverse obstakels en hoogteverschillen, waardoor het spel nòg uitdagender wordt. Bij het spel wordt gebruik gemaakt van een golfballetje en een mini club. Het doel van het spel is om met de de clubs het balletje in zo min mogelijk slagen in de holes te spelen. Wie slaat er een hole in one?