Golfen in de Weerribben bij Restaurant ’t Binnenhof in Paasloo

Op zoek naar een sportief familieuitje voor het hele gezin? Boek dan boerengolf, voetgolf of adventuregolf bij ’t Binnenhof in Paasloo in combinatie met het familiedag-arrangement. Heerlijk genieten in de buitenlucht nabij Nationaal Park Weerribben Wieden.

Boerengolf

Een heerlijk dagje uit in de buitenlucht voor de hele familie. Op onze 6-holes boerengolf baan, welke dwars door het bos loopt, probeer je in zo min mogelijk slagen de bal in de hole te putten. Je speelt dit spel met een club, een klomp aan een houten steel en een gekleurde bal.

Voetgolf

Voetgolf is een variant op het bekende golf. In plaats van een club gebruik je je voeten. Je speelt op 6-holes parcours met diverse opdrachten, waarbij uw behendigheid en balvaardigheid wordt getest.

Adventuregolf

Adventure golf of midgetgolf is ideaal voor gezelschappen van alle leeftijden. Onze 18-holes baan is verdeeld over 9 verschillende banen en zit vol met diverse obstakels en hoogteverschillen, waardoor het spel nòg uitdagender wordt. Bij het spel wordt gebruik gemaakt van een golfballetje en een mini club. Het doel van het spel is om met de de clubs het balletje in zo min mogelijk slagen in de holes te spelen. Wie slaat er een hole in one?