ESCAPEROOMS & VR-GAMES

Zin in een spannende en leuke ervaring met vrienden of familie? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Prison Break Paasloo: Claim your Freedom!

Prison break Paasloo is een unieke, sensationele ontsnappingsgame waarin je in verschillende teams tegen elkaar strijdt om als eerste te ontsnappen uit de handen van de strenge cipiers. Samenwerken met je teamgenoten is hierbij van belang. Lukt het jou en je team om uit de bus te ontsnappen en door het bos de vluchtauto te bereiken? De bestuurder van de vluchtauto wil je best een handje helpen, maar alleen als je hem het wachtwoord weet te vertellen. Om achter het wachtwoord te komen moet je onderweg de nodige uitdagingen aangaan en je hoofd koel houden, anders is één van de andere teams je voor en zit je diezelfde avond alsnog in de bak.

Escape Room: De Slager van Oldemarkt

Durf jij te ontsnappen aan De Slager van Oldemarkt? Bezoek zijn mysterieuze pand op het industrieterrein van Oldemarkt. Hier heb je 60 minuten de tijd om samen met je vrienden, familie of collega’s te ontsnappen, voordat de Slager weer terug komt. Teamwork is essentieel, evenals een creatieve geest en gezonde portie lef. De groepen die het snelst weten te ontsnappen vergaren eeuwige roem in onze hall of fame. Durf jij de uitdaging aan?

VR-Dinner Games

Een unieke escape-ervaring gecombineerd met een 3 gangen diner of één van onze High Services. Lossen jullie de hotelmoord op in het VR moordspel? Of beroven jullie de grootste bank van Spanje in La Casa de Dinero Het kan allemaal in één van onze restaurants!

VR-Game: The Bomb

Eén speler zit vast in een virtuele kamer met een tikkende tijdbom die onschadelijk gemaakt moet worden. De andere spelers zijn de “Experts” die de instructies moeten geven om de bom onschadelijk te maken. Door de informatie te ontcijferen die te vinden is in het handboek voor bommen moet dit makkelijk lukken. Maar er is een valstrik: de experts kunnen de bom niet zien, dus iedereen moet alles goed omschrijven en uitleggen – voordat het te laat is!

VR-Game: The Plank of Fear

Stap in de lift naar de hoogste verdieping van een wolkenkrabber. Zodra de deuren van de lift opengaan kijk je de diepte in, en zie je enkel een plank. Stap op de plank en overwin je angsten. Tot hoever durf jij de plank te betreden?