ESCAPEROOMS & VR-GAMES

Zin in een spannende en leuke ervaring met vrienden of familie? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Prison Break Paasloo: Claim your Freedom!

Prison break Paasloo is een unieke, sensationele ontsnappingsgame waarin je in verschillende teams tegen elkaar strijdt om als eerste te ontsnappen uit de handen van de strenge cipiers. Samenwerken met je teamgenoten is hierbij van belang. Lukt het jou en je team om uit de bus te ontsnappen en door het bos de vluchtauto te bereiken? De bestuurder van de vluchtauto wil je best een handje helpen, maar alleen als je hem het wachtwoord weet te vertellen. Om achter het wachtwoord te komen moet je onderweg de nodige uitdagingen aangaan en je hoofd koel houden, anders is één van de andere teams je voor en zit je diezelfde avond alsnog in de bak.

Meer informatie?
Direct Reserveren

Escape Room: De Slager van Oldemarkt

De experience begint al bij binnenkomst in ons restaurant. Na een bijzonder ontvangst met jullie eerste opdracht, ga je aan de hand van aanwijzingen, op eigen gelegenheid, naar de vermoedelijke werkplek van de slager. Hier heb je 60 minuten de tijd om samen met je vrienden, familie of collega’s te ontsnappen, voordat de Slager weer terug komt. Teamwork is essentieel, evenals een creatieve geest en gezonde portie lef. De groepen die het snelst weten te ontsnappen vergaren eeuwige roem in onze hall of fame. Durf jij de uitdaging aan?

Meer informatie?
Direct Reserveren

Escape Game: HACKED

Een groep hackers is momenteel bezig met de grootste identiteitsfraude ooit. Ze hebben het voorzien op persoonsgegevens van onschuldige burgers en beschikken over diverse geheime locaties, verspreid over de hele wereld. De gegevens die ze buit maken gebruiken ze om toegang te krijgen tot alles, maar rekenen vervolgens niks echt af. De rekeningen stapelen zich zo in rap tempo op… Er zijn aanwijzingen gevonden dat er zich een geheime hackerslocatie bij het Eetcafé en Vakantiepark Giethoorn bevindt, maar de exacte locatie is momenteel nog onvindbaar. Hiervoor is jullie hulp nodig! De parkmanager zoekt naar mensen die het slachtoffer zijn geworden van de fraude of dit juist willen voorkomen.

Meer informatie?

Reserveren: 0521-712420

VR-Games

Een unieke escape-ervaring gecombineerd met een 3 gangen diner of één van onze High Services. Lossen jullie de hotelmoord op in het VR moordspel? Beroven jullie de grootste bank van Spanje in La Casa de Dinero of ontmantelen jullie zoveel mogelijk bommen in VR Game: The Bomb? Het kan allemaal in één van onze restaurants!

Meer informatie?
Direct Reserveren