Project omschrijving

Terug naar het overzicht

Escape Room Wolvega

Twee uitdagende Escape Rooms in het Van der Valk hotel in Wolvega (direct aan de snelweg A32).

The diamond (2 t/m 6 personen)

Een groep brutale rovers heeft hun zinnen gezet op de grootste buit van de regio: het fortuin van de familie Van der Valk. Men zegt dat ergens in het hotel, in een zwaar beveiligde en niet te kraken kluis een diamant ligt van onschatbare waarde. Dit gerucht doet menig crimineel hart sneller kloppen en vandaag is het zover. Jullie gaan proberen de diamant uit deze kluis te ontvreemden.

Om deze klus te klaren moet je van goeden huize komen. Kruimeldieven, zakkenrollers en ander gepeupel kunnen thuis blijven. Dit is de champions league voor rovers, dit is het échte werk.

The Piccolo (4 t/m 7 personen)

De directeur van het Van der Valk hotel in Wolvega wordt geteisterd door klachten van verontruste gasten. Er belanden filmpjes en verhalen op straat van zaken die niets vermoedende gasten uitvoeren in en rondom het hotel. Mensen beweren te worden lastig gevallen en zeggen afgeperst te worden door een duister individu die zich tot op heden altijd schuil heeft weten te houden.

Er zijn sporen die in de richting van de piccolo van het hotel wijzen. Een rare maar op het oog ongevaarlijke snuiter, die zich zo nu en dan eigenaardig gedraagt. De directeur heeft hem al een tijdje op de korrel, maar kan zijn vermoedens niet staven met bewijs.

Ten einde raad schakelt hij een team van onverschrokken detectives in. Doorgewinterde speurneuzen die dit varkentje wel even zullen wassen. Hun taak? Bewijslast verzamelen tegen de piccolo.

De beste plek om bewijs te verzamelen lijkt de werkkamer van de piccolo. Om hier binnen te komen zal het team vindingrijk moeten zijn en stalen zenuwen moeten hebben. Voorzichtigheid is geboden..

Meer informatie en arrangementen:
escaperoomwolvega.nl

Aanvraag informatie of offerte

Vragen? 0561-820222

Arrangementen

Escape your Brunch

  • 11:00 – Brunchen bij ‘t Binnenhof in Paasloo

  • 12:50 – U rijdt met eigen vervoer naar het Van der Valk hotel in Wolvega

  • 13:30 uur – U speelt The Piccolo of The Diamond.

Prijs: Vanaf 41,50 p.p.

Het tijdstip van dit arrangement kan in overleg worden gewijzigd.

Dit arrangement is te combineren met tal van andere activiteiten zoals:

Tijdsduur

4 tot 4,5 uur

Aantal personen

Van 4 t/m 24 personen

Prijs

Vanaf 17,00 p.p.