Arrow Battle en Familie Boogschieten in Paasloo (Steenwijk) Overijssel

Arrow Battle lijkt op paintball maar dan zonder blauwe plekken. Keer terug in de tijd van Robin Hood en ervaar het schieten met pijl en boog. Schiet op punten, voorwerpen en beleef een ronde geblinddoekt schieten. Of ga met elkaar de strijd aan, betreed de ‘Battle Arena’ en neem het tegen elkaar op met pijl en boog.

Arrow Battle (Archery Tag)

Arrow Battle is een variant op het bekende paintball, maar dan met pijl en boog. De pijl is afgedopt met een rubberen bal, waardoor het nauwelijks
pijn doet als deze u raakt. U betreedt een zogenoemde ‘’Battle Arena’’ die bestaat uit twee velden met daarop 5 obstakels per veld. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren.

Boogschieten

Boogschieten is al jaren een populaire groepsactiviteit die regelmatig terug komt bij teamuitjes. Schiet je vaak mis? Of wil je beter leren richten en zelfs de roos raken?! Dan is de boogschietclinic uitermate geschikt! De instructeur zal d.m.v. diverse spelvormen ervoor zorgen dat er steeds gerichter geschoten wordt. We kunnen helaas geen garantie geven dat iedereen aan het einde van de clinic de roos weet te raken maar wel dat iedereen beter kan schieten.

Informatie & prijzen

Aantal personen:

Vanaf 10 personen

Tijdsduur:

30-60 minuten

Prijs:

Arrow Battle: € 10,00 per persoon
Boogschieten: € 12,50 per persoon

Interesse?