Zakelijk

Zakelijk 2018-04-23T16:37:35+00:00

Zakelijk Weerribben | Vergaderen, bijeenkomsten, overnachten en teambuilding

Onze vergaderlocatie in Paasloo, op de grens van Overijssel en Friesland, is een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt vergaderen, lunchen en dineren. Door de vele mogelijkheden is er voor ieders wat wils; kleine of grotere groepen, een korte vergadering met koffie en thee tot een compleet verzorgd vergaderarrangement met overnachting.

Van vergaderarrangementen, overnachtingen tot teambuilding activiteiten. Als u opzoek bent naar een vergaderlocatie met diverse mogelijkheden, dan bent u bij Restaurant ’t Binnenhof bij het juiste adres. Met zorg hebben wij diverse arrangementen samengesteld.

In alle rust en ruimte vergaderen, de weg naar de locatie toe draagt hier al aan bij. De vergaderlocatie ligt middenin een landelijk gebied en ligt bij Nationaal Park Weerribben Wieden. Dus ook voor een uniek vergaderlocatie of natuurlijk vergaderen bent u hier op het juiste adres!

 

5 redenen om te kiezen voor ’t Binnenhof:

Ruime parkeergelegenheid

 

Locatie; landelijk gelegen en nabij Nationaal Park Weerribben–Wieden 

 

Beschikking over
alle standaard 
vergaderfaciliteiten

 

Overnachtingsmogelijkheden

 

Vele activiteiten
zowel outdoor en indoor op één locatie!

 

Kortom een inspirerende locatie wat zich goed verleend voor vergaderingen, bijeenkomsten, teambuilding, teamuitjes en meer.

Heeft u andere wensen of ideeën, laat het ons gerust weten en wij bespreken graag met u de eventuele mogelijkheden om een passend programma of arrangement samen te stellen. Stuur een mail naar: info@binnenhofpaasloo.nl t.a.v. Zakelijk Weerribben 

Vergader arrangementen bij Restaurant 't Binnenhof in Paasloo Overijssel
Meerdaagse vergader arrangementen bij Restaurant 't Binnenhof in Paasloo Overijssel